Blog

Najlepšie počítačové hry, ktoré by ste si mali vyskúšať

Najlepšie počítačové hry vás ponoria do nových a vzdialených svetov na celé hodiny, dni a možno aj týždne. Nielenže ich počet neustále narastá, ale sú aj náročnejšie a vyzerajú lepšie ako kedykoľvek predtým. Ako si vybrať z veľkého množstva hier, také, ktoré vás pohltia a zážitok z hrania bude stáť zato? Prečítajte si ďalej a zistíte, ktoré počítačové hry patria medzi najlepšie. Upozorňujeme, že ide o najlepšie počítačové hry, ktoré môžete vyskúšať, a nie o najdôležitejšie počítačové hry, aké kedy boli vytvorené.

1. Divinity: Original Sin 2

Divinity: Original Sin 2 je slávna pocta minulým dňom izometrických RPG. Je kombinácia úžasne živého sveta, takmer nekonečných možností, ako s ním interagovať, nečakane dojemného príbehu, vynikajúcej kooperácie, prepracovaných bitiek, to všetko dohromady tvorí koktail, ktorý vytvára neprekonateľný zážitok a nesmiete si ho nechať ujsť.

2. Zaklínač: Divoký hon

Máloktorá hra podľa literárnej predlohy či filmu dopadla dobre. Zaklínač 3 je príkladom, že to nemusí byť vždy pravda. Tretí diel od tímu CD Projekt Red sa vydaril hneď na začiatku. Prvé dve hry Zaklínač predviedli brilanciu v uveriteľných a odvážnych postavách. Zaklínač 3 je už naozaj takmer dokonalý vďaka vynikajúcej hrateľnosti spojenej s jedným z najrozsiahlejších a najkrajších svetov, aké kedy boli vytvorené. Aj keď nejaké chybičky sa vždy nájdu. Tie sú však zanedbateľné v porovnaní s kvalitným obsahom, ktorý nemá v RPG žánri obdobu.

3. Into the Breach

Túžili ste sa niekedy vrátiť v čase, zachraňovať ľudstvo od mimozemskej rasy a k riešeniu problému ste chceli využiť svoje strategické schopnosti? Into the Breach vám pomocou svojho minimalistického štýlu ukáže, že stratégom môže byť ktokoľvek z nás. Len to nebude úplne zadarmo a aby nedošlo k časovému paradoxu, majú ochrancovia ľudstva z budúcnosti takmer nekonečné množstvo pokusov.

4. Red Dead Redemption 2

RDR 2 síce nie je dokonalá hra bez chýb vhodná úplne pre každého, ale ak túžite po skvelom dobrodružstve ako z klasických westernov, rozhodne si prídete na svoje. Divoký západ nikdy nevyzeral tak krásne ako v RDR 2 a tento epický western z dielne Rockstar Red Dead Redemption 2 (RDR 2) je dostupný v počítačovej verzii.

5. Dishonored 2

 Ak patríte medzi fanúšikovej prvej časti Dishonored, tak sa máte načo tešiť. Dishonored 2 nie je nijako revolučné, ale zato sa drží osvedčeného receptu a tlačí na pílu presne tam, kde je to potrebné. Navyše ponúka pohľad na jeden z najviac brutálnych, bezútešných svetov, ktorý tento rok uzrel svetlo sveta.  Každá úroveň je plná bohatých detailov a cesta k vášmu cieľu môže byť dláždená sériou brutálnych vrážd alebo pochybným milosrdenstvom. Je na vás, kým sa rozhodnete byť. Je to jednoducho nádherné.

Ďalšie hry, ktoré sa oplatí spomenúť:

6.Slay the Spire

7. Rainbow Six Siege

8. Return of the Obra Dinn

9. Minecraft

10. Half Life: Alyx

<<< Späť