Blog

Paneurouni – moderná vysoká škola v Bratislave

Prečo je Paneurópska vysoká škola taká obľúbená a jej absolventi tak úspešní doma aj v zahraničí? Na túto otázku vám môžeme položiť desiatky odpovedí, no najlepšie si na ňu zodpoviete sami v prípade, že absolvujete vysokoškolské štúdium na niektorej z našich fakúlt. Napriek tomu sme sa rozhodli vybrať pre vás 5 najčastejších dôvodov, ktoré presvedčia záujemcov o štúdium vybrať si práve našu vysokú školu.

Moderné vyučovacie metódy

Na Paneurópskej vysokej škole s rešpektom uznávame dlhoročné znalosti a vedomosti z odborov, ktoré sú založené na nemenných princípoch. Rovnako dôležité sú však aj moderné postupy a inovácie, ktoré často vnímame ako rozhodujúce pri úspechu alebo neúspechu v podnikaní či práci. Ak chcete mať vždy tie najaktuálnejšie informácie a postupy z ktoréhokoľvek nami ponúkaného odboru, pošlite si online prihlášku na konkrétnu fakultu.

Profesionálne vybavenie

Všetci veľmi dobre vieme, ako vyzerajú štátom zriaďované školy, bez ohľadu na to, či sú základné, stredné alebo vysoké. Zastaralé postupy, nezmyselná byrokracia, roztrhané knihy, v ktorých nájdete  ešte podpisy o prevzatí spred 20 rokov od svojich rodičov, ale aj laboratóriá, ktoré vyzerajú ako alchymistické dielne zo 16. storočia. Naša vysoká škola sa môže pochváliť so špecializovanými učebňami plnými moderného a najmä funkčného vybavenia, ako napríklad mediálne centrum, pojednávacia miestnosť, či IT laby. Vyskúšajte štúdium na vysokej škole, kde sa vám vybavenie nerozpadáva pod rukami.

Vyučujúci priamo z praxe

Na našej škole sa na vyučovacom procese podieľajú mnohí odborníci priamo z praxe,  ale aj uznávaní teoretici, ktorí zasvätili svoj život akademickej dráhe, písaniu odborných publikácií a vzdelávaniu novej generácie. Vzťah medzi študentom a vyučujúcim na našej škole podčiarkuje najmä individuálny prístup ku každému jednému študentovi, vďaka čomu má štúdium ďalšiu pridanú hodnotu.

Externá spolupráca s partnermi

Neodmysliteľnou súčasťou štúdia na našej škole je aj spolupráca so svetovými firmami a rôznymi inštitúciami, ktoré už počas štúdia dovolia študentom nazrieť za oponu teórie a vyskúšať si, ako vyzerá ich odbor v praxi. Nemôžeme nespomenúť našich partnerov, ako sú napríklad IBM, Slovenský futbalový zväz, News and Media Holding a mnohí iní, bez ktorých by vyučovací proces na našich fakultách nemal takú vysokú úroveň.

Možnosť štúdia v cudzom jazyku

Keď sme sa pýtali študentov aj záujemcov o štúdium, čo ich motivovalo pri výbere vysokej školy, často nám spomenuli možnosť štúdiu v anglickom jazyku na našich fakultách. Ak aj vy vidíte potenciál odborných znalostí v cudzom jazyku a následné uplatnenie na svetovom trhu, neváhajte a pošlite si online prihlášku na niektorú z našich fakúlt. Staňte sa aj vy študentmi PEVŠ – modernej vysokej školy.

<<< Späť