Blog

Manažment na PEVŠ vás pripraví na prácu v manažérskom prostredí

Ak je vašim cieľom získať v živote prácu na dobre ohodnotenej manažérskej pozícii, mali by ste zbystriť pozornosť. V dnešnom článku sa pozrieme na to, čo všetko sa vyžaduje od vrcholných manažérov a čo z toho vám dokážeme ponúknuť na našej škole.

Bez školy sa nepohnete

V dnešnej dobe je to proste realita. Aby ste mohli obsadiť najvyššie manažérske pozície, u zamestnávateľov jednoducho existuje predpoklad, že máte aj adekvátne teoretické znalosti. Dlhoročná prax a neustále napredovanie po jednotlivých stupienkoch manažérskych pozícií sú rovnako dôležité faktory. Avšak, počas kvalitného vysokoškolského śtúdia sa naučíte rôzne postupy, na ktoré sami počas praxe možno nikdy neprídete.

Možnosť denného aj externého štúdia

Na našej Fakulte ekonómie a podnikania mám k dispozícii denné aj externé štúdium manažmentu podnikania. Je teda jedno, či ste čerstvým absolventom strednej školy a chcete sa prihlásiť na denné štúdium, alebo sa naopak potrebujete dovzdelať už popri zamestnaní a jedinou možnosťou je práve externé štúdium.

Nadstavbové MBA štúdium

V ponuke našej školy nájdete aj MBA program, ktorý vám opäť daruje nespočítateľné množstvo cenných lekcií nielen zo sveta manažmentu, ale aj podnikania. Získané zručnosti tak oceníte nielen pri uchádzaní sa o zamestnanie doma aj v zahraničí, ale aj pri manažmente vlastného podnikania.

Manažment podnikania? Nielen pre podnikateľov

Tento študijný program vás dokonale pripraví na úspešné vedenie vlastného podniku, ale aj na manažment iného podniku. Vďaka moderným metódam vzdelávania absolventi získajú aj praktické zručnosti. Naši partneri vo vzdelávaní vám dovolia nazrieť, ako funguje výkon rôznych funkcií v skutočnej spoločnosti. Často sa stane, že množstvo našich absolventov sa priamo zamestná u niektorého z našich partnerov vo vzdelávaní.

Máte pochybnosti?

Myslíte si, že vzdelanie v manažmente nie je podmienkou prijatia na vrcholnú manažérsku pozíciu? Len si spomeňte na ten jeden starý vtip, v ktorom Jožo príde na úrad práce s požiadavkou o prácu.

„A o aký druh práce by ste mali záujem pán Jozef?“

„No viete, najradšej by som robil riaditeľa.“

„Samozrejme, máme tu pre vás takú pozíciu. Riaditeľ medzinárodnej spoločnosti. 4 000 € mesačne v čistom, podmienkou je len základné vzdelanie.“

„Vy si zo mňa robíte srandu?“

„Vy ste s tým začal :)“

Ak nechcete dopadnúť ako Jozef z tohto vtipu, pokojne si prezrite ponuky práce na manažérskej pozícii. Okrem skutočne štedrých ponúkaných platov, ktoré často presahujú 2 000 aj 3 000 €, je takmer v každom inzeráte podmienkou vysokoškolské vzdelanie prvého, druhého, no niekedy aj tretieho stupňa.

Pripravíme vás na manažérsku pozíciu

Neváhajte a kontaktujte nás. Radi vám predstavíme študijné programy na našej fakulte. Garantujeme vám, že absolventi štúdia sú dokonale pripravení na zvládnutie akejkoľvek náročnej manažérskej pozície doma, ale aj v zahraničí. Tešíme sa na nových študentov.

<<< Späť