Blog

Nadstavbové štúdium – ďalšie možnosti vzdelávania na Paneurouni

V dnešnom článku by sme budúcim záujemcom o štúdium aj aktuálnym uchádzačom radi predstavili rôzne formy vzdelávania na Paneurópskej vysokej škole, ktoré môžete absolvovať po skončení prvého a druhého stupňa vysokoškolského štúdia, no v niektorých prípadoch dokonca aj pred ním alebo počas neho. 

Rigorózne konanie na PEVŠ

Ako prvé by vás po skončení magisterského štúdia malo zaujímať práve rigorózne konanie, vďaka ktorému môžete dosiahnuť titul PhDr. alebo jeho alternácie podľa študijného zamerania (JUDr., RNDr. a iné). Na konanie sa môžete prihlásiť plynule počas magisterského štúdia. Po napísaní a úspešnom obhájení rigoróznej práce sa tak oddelíte od vašej konkurencie, ktorá dovzdelanie na rigoróznom stupni zavrhla.

Doktorandské štúdium

Na našich fakultách máme v ponuke aj zaujímavé programy pre doktorandské štúdium v slovenskom aj anglickom jazyku. Na doktorandské, ale aj vyššie spomínané rigorózne štúdium radi prijmeme aj absolventov iných vysokých škôl, ktorí hľadajú osobnejší prístup a vyššiu kvalitu vzdelania práve na našej súkromnej škole.

Zaujímavé kurzy

Mnohých z vás určite zaujme aj naša ponuka špecializovaných kurzov. Nájdete medzi nimi zaujímavé IT kurzy, kurzy psychológie, ale aj kurzy štatistiky či program NewLeaders Academy. Na kurzoch vám špičkoví prednášajúci poskytnú informácie, ktoré výrazne zlepšia vaše schopnosti vo vybranej oblasti a ukážu vám, ako vyzerajú v praxi mnohé situácie, ktoré budete v budúcom zamestnaní riešiť.  

Získajte titul MBA

Naša škola má akreditáciu na čoraz vyhľadávanejšie MBA štúdium. To sa dostáva už aj do povedomia slovenských zamestnávateľov, no ak sa rozhodnete hľadať šťastie v západných krajinách, bez MBA vás možno ani nepozvú na prvé prijímacie kolo uchádzačov o zamestnanie. Napríklad v Anglicku je MBA jednou zo základných podmienok pri prijímacom konaní na mnohé manažérske pozície.

Ponúkame aj LL.M. program

Pre nádejných právnikov máme skvelú správu. Ak sa rozhodnete nastúpiť na štúdium práva na našej škole, určite využite možnosť a po absolvovaní bakalárskeho stupňa štúdia sa prihláste aj na LL.M.. Master of Laws je na západe rovnako uznávaný titul, ako  u nás napríklad JUDr.. Pre právnikov sú oba tieto tituly nevyhnutným spôsobom, akým môžete vyčnievať z radov konkurencie.

<<< Späť