Blog

Staň sa psychológom! Študuj psychológiu na Paneurópskej vysokej škole

psycholog

Povolanie psychológa je aj v našich končinách čoraz atraktívnejšie. Toto lukratívne a dobre platené zamestnanie môže vykonávať len osoba s vysokoškolským vzdelaním. Na našej Fakulte psychológie ponúkame zaujímavé odbory na bakalárskom, ale aj magisterskom a doktorandskom stupni štúdia.

Prijímame bez prijímacích skúšok.  

Podať online prihlášku ihneď

Bakalárske štúdium psychológie

Bakalárske štúdium psychológie pripraví absolventa na budúce vyhľadávané povolanie psychológa, poskytne mu teoretické, ale aj praktické zručnosti a otvorí bránu k ďalším stupňom štúdia. V súčasnosti prijímame uchádzačov o bakalárske štúdium psychológie BEZ PRIJÍMACÍCH SKÚŠOK.

Magisterský a doktorandský stupeň

Po úspešnom zvládnutí bakalárskeho štúdia vás čaká magisterské a (a pre ambicióznych študentov aj doktorandské) štúdium psychológie, na ktorom je možné študovať aj školskú a pracovnú psychológiu. Samozrejmosťou je aj možnosť absolvovania takzvaného rigorózneho konania.

 

Online prihláška na štúdium psychológie

 

Denné aj externé štúdium psychológie

Na našej katedre psychológie pravidelne otvárame študijné programy v dennej, ale aj v externej forme v trvaní 3 rokov (platí pre študentov zapísaných do 1.ročníka)  pre študentov, ktorí majú z dôvodu nedostatku času popri zamestnaní záujem o diaľkové štúdium. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom podania prihlášky alebo iných aspektov štúdia psychológie, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Tešíme sa na vás v najbližšom akademickom roku.

Prečítajte si viac o živote a štúdiu na Fakulte psychológie na našom webe, ale aj prostredníctvom blogových článkov, ktoré vám umožnia nahliadnuť do štúdia psychológie očami našich študentov aj zamestnancov.

 

Študuj psychológiu na PEVŠ

 

<<< Späť