Blog

Študujte informatiku na PEVŠ a získaj nadpriemerné finančné ohodnotenie

programovanie počítač

Informačné technológie a informatizácia vo všeobecnosti preniká do všetkých sfér nášho života. Je nevyhnutná pri modernizácii verejných služieb, pomáha s neustálym zvyšovaním bezpečnosti a transparentnosti dát, no zasahuje aj do našich každodenných súkromných činností. Staň sa odborníkom na informačné technológie – študuj na PEVŠ a zarábaj ako „Ajťák“.

Prijímame bez prijímacích skúšok.  

Podať online prihlášku ihneď

Bakalárske štúdium informatiky

Bakalárske štúdium informatiky na Fakulte informatiky Paneurópskej vysokej školy sa otvára v dennej aj v externej forme. Konkrétne máme pre našich budúcich študentov pripravený študijný program Aplikovaná informatika v slovenskom jazyku, ktorý je možné študovať bez zamerania, ale aj s tromi zaujímavými špecializáciami – presnejšie kybernetická bezpečnosť, informačné systémy pre Priemysel 4.0, ale aj technológie virtuálnej reality a dizajn.

Magisterský stupeň štúdia

Po úspešnom absolvovaní bakalárskeho štúdia na vás čaká aj magisterský stupeň, na ktorom môžete rozšíriť svoje znalosti aplikovanej informatiky opäť v dennej aj externej forme. Na magisterskom stupni máme pre vás opäť pripravené štúdium bez konkrétneho zamerania, ale aj špecializácie ako Inteligentné informačné systémy pre Priemysel 4.0, Aplikácie virtuálnej a rozšírenej reality či Bezpečnosť informačných systémov.

 

Študuj informatiku na PEVŠ

Rigorózne konanie

Naši najlepší absolventi sa vo väčšine prípadov rozhodnú pokračovať v štúdiu informatiky aj prostredníctvom rigorózneho konania, kde je každoročne pripravené množstvo zaujímavých tém na spracovanie. Po úspešnom absolvovaní rigorózneho konania v odbore informatika získate titul RNDr..

 

Moderné informačné technológie

Informačné technológie – to už nie je len správa počítačových sietí či programovanie. Vo svete momentálne dominujú iné odvetvia – ako napríklad lokalizačné služby, decentralizované meny, kybernetická bezpečnosť a šifrovanie, ale aj virtuálna či modernejšia rozšírená realita. Staňte sa odborníkmi v odvetviach, ktoré ponúkajú zaujímavé finančné ohodnotenie a zažívajú obrovský boom sprevádzaný neustále sa zvyšujúcim dopytom po spomenutých službách a technológiách.

 

Pošlite si prihlášku online

Najlepšie zarábajúci absolventi

Nie je tajomstvom, že absolventi Paneurópskej vysokej školy patria medzi najlepšie zarábajúcich absolventov vysokých škôl na Slovensku. Práve práca na pozícii IT špecialistu patrí medzi zamestnania s nadštandardným finančným ohodnotením. Chcete prestížnu prácu a dobrý plat? Podajte si prihlášku online a študujte informatiku na Paneurópskej vysokej škole.

<<< Späť