Blog

Vytváraj mediálne kampane a staň sa marketingovým guru. Študuj mediálnu komunikáciu na PEVŠ

žena píše na tabuľu marketing

Človek má mozog ako zlatá rybka – keď ho niečo nezaujme, do pár sekúnd na to zabudne. Práve svet reklamy je doslova závislý na udieraní do správnych strún ľudskej psychiky – zaujať nás dokážu len tie najlepšie kampane a produkty. Ako sa stať odborníkom na mediálnu komunikáciu? Stačí sa prihlásiť na štúdium na Paneurópskej vysokej škole – my naše know-how radi odovzdáme ďalej.

 

Podajte svoju online prihlášku ihneď alebo najneskôr do 31.1.2024. Prijímame bez prijímacích skúšok.

Reklama hýbe svetom, hýb ním aj ty

Koľko percent vysielacieho času televízií tvorí reklama? Koľko stojí sekunda reklamy počas hlavného vysielacieho času? Aké formy reklamy poznáme na internete a ako dokáže reklama ovplyvniť náš rozhodovací proces pri nakupovaní či výbere služieb? Aj keď si to možno nemyslíte, denne sa stávate „obeťou“ dobre premyslenej a zacielenej reklamy. Kto stojí za skvelými a originálnymi kampaňami, ale aj inými verejnými výstupmi, ako sú napríklad tlačové správy? V mnohých prípadoch sú to práve skvelí absolventi našej Fakulty masmédií.

 

Staň sa odborníkom na marketing

Mediálna komunikácia

Prihláste sa na bakalárske štúdium v študijnom programe Mediálna komunikácia na našej Fakulte masmédií a odštartujte tak svoju kariéru skvelého marketéra. Študijný program máme v ponuke v dennej aj externej  forme v trvaní 3 rokov (platí pre študentov zapísaných do 1.ročníka) a každoročne zažívame nárast počtu študentov v prvom ročníku, ktorých láka zaujímavé štúdium s vyhliadkou dobrého uplatnenia. Pridajte sa k nim aj vy.

Print, rozhlas aj televízia

Absolvent študijného programu bude mať adekvátne teoretické aj praktické znalosti, ktoré mu umožnia plnohodnotne vykonávať zvolenú profesiu aj bez pokračovania v druhom stupni štúdia. Študenti sa zoznámia s vývojom a štruktúrou médií v slovenskom aj európskom meradle a osvoja si prepojenie mediálnej komunikácie so sociológiou, psychológiou, ale aj politickou, legislatívnou a etickou stránkou mediálnej komunikácie.

Absolventi nášho študijného programu nájdu uplatnenie v printových médiách, v rozhlase, ale aj v televízii. Počas štúdia získajú množstvo praktických zručností s technikou (mikrofón, kamera), ale aj schopnosť samostatne pracovať na tvorbe televízneho či rozhlasového vysielania, grafických návrhoch pre tlačové médiá, ale aj písať v odvetví žurnalistiky. Samozrejmosťou sú aj schopnosti umožňujúce absolventovi pracovať v uvedenej sfére na manažérskej pozícii. Medzi našimi absolventmi nájdete úspešných žurnalistov, moderátorov, kameramanov, ale aj producentov či režisérov.

Grafika, dizajn aj fotografovanie

V našej ponuke nájdete aj originálny študijný program Dizajn médií, ktorý je ako stvorený pre budúcich grafikov, webdizajnérov, ale aj fotografov, kameramanov a ďalšie atraktívne a skvele finančne ohodnotené povolania. Detailne spracované osnovy sú plné najmodernejších postupov, znalostí, ale aj praktickej výučby s technikou potrebnou pre výkon spomínaných profesií.

 

Viac o programe Dizajn médií

Ďalšie možnosti štúdia

V štúdiu môžete pokračovať aj na magisterskom stupni v študijnom programe masmediálna a marketingová komunikácia. Na našej fakulte môžete absolvovať aj rigorózne konanie a masmediálne štúdiá môžete študovať aj na doktorandskom stupni, ktorý zavŕšite skvelou dizertačnou prácou.

 

Pošlite nám online prihlášku

Študuj marketing na PEVŠ

Každá úspešná firma stavia svoj úspech na troch pilieroch – na kvalitnom produkte, dobrom finančnom plánovaní (čomu zase rozumejú absolventi našej Fakulty ekonómie a podnikania), a na pútavom marketingu. Za každou firmou tak stojí často celý tím skúsených marketérov. Pridajte sa medzi nich aj vy a získajte okamžité uplatnenie ako absolvent Paneurópskej vysokej školy.

<<< Späť