Blog

Študujte na najlepšej súkromnej vysokej škole. PEVŠ ponúka profesionalitu a ľudskosť

Štvrtý ročník strednej školy sa nespája len s maturitou, ale aj s úvahami o vysokej škole. Na Paneurópskej vysokej škole nájdete moderne vybavené priestory a individuálny prístup od pedagógov. Už tretí rok sa na prednášky teším, dokonca mám popri škole aj prácu v obore. Napíšem Vám, prečo si vybrať práve Paneurópsku vysokú školu, ktorá je jednotkou medzi súkromnými vysokými školami na Slovensku!

Aké sú možnosti po strednej 

Po strednej škole máte niekoľko možností. Môžete ostať na Slovensku, alebo odísť do zahraničia. Môžete ísť pracovať, alebo študovať, a študovať môžete ísť na verejnú, štátnu školu alebo súkromnú. Samozrejme, ak ste aktívni, a viete si správne zadeliť čas, môžete popri štúdiu aj pracovať. Paneurópska vysoká škola ponúka všetky možnosti. Môžete študovať denné prezenčné alebo externé štúdium, zároveň môžete požiadať aj o individuálny študijný plán, a nájsť si prácu. Prihlás sa môžete na štúdium právaekonómie a podnikaniapsychológiemasmédií alebo informatiky! 

Kde nájsť korektnejší a individuálny prístup  

Po strednej škole som študovala na verejnej vysokej škole. Od Fakulty masmédií bola diametrálne odlišná, nielen v obsahu ale aj v prístupe pedagógov. Na verejnej škole som sa denne stretávala s dištancom zo strany pedagógov. Napriek tomu, že boli dobrí v obore, necítila som z nich záujem o študenta.  

Opakom je Paneurópska vysoká škola. Kedykoľvek som na Fakulte masmédií potrebovala pomoc, mohla som prísť za ktorýmkoľvek pedagógom. Každý jeden bol vždy ochotný pomôcť mi v rámci svojich možností. Na rozdiel od verejnej školy, na súkromnej PEVŠ sa nikto nevyvyšuje. Nemusíte sa báť, že keď pedagóga oslovíte zlým titulom, zasadne si na Vás. Na masmediálnej fakulte sa po nás nikto „nevozí“, nikto nás neponižuje. Sme kolegyňa/kolega. Pozrite si, s kým sa na masmediálnej fakulte môžete stretnúť.  

Vyššie školné si dokážeme zaplatiť 

Nevýhodou súkromnej školy je, že nie je zadarmo. To platí aj o Fakulte masmédií. Ročne platím školné, čo však vďaka možnostiam, ktoré PEVŠ ponúka, viem zvládnuť. Keďže pracujem v odbore marketingu, Fakulta masmédií mi schválila individuálny študijný plán, a tak popri škole pracujem, vďaka čomu získam aj potrebnú prax.  

Zároveň Vám škola ponúka možnosť zaplatiť školné semestrálne (dve splátky) alebo mesačne. A čo je skvelé? Na štúdium Vám škola môže prispieť. Stačí, ak sa budete snažiť, a na základe výborných výsledkov môžete získať motivačné štipendium! No nie je to motivačné? 

Neplatíme si za titul ale za vzdelanie 

Súkromné vysoké školy sú často spájané s tým, že si ich absolventi titul kúpili. Na PEVŠ si neplatíte za titul, ale za korektný a individuálny prístup, kompetentných pedagógov a profesionálne vybavenie, do ktorého škola pravidelne investuje, vďaka čomu napreduje.  

Na verejných školách prichádzate do posluchární, v ktorých sedí dvesto študentov. Na PEVŠ však nejde o počty. Súkromná škola neprijme stovky žiakov kvôli príspevkom od štátu. Cieľom Paneurópskej vysokej školy je, aby z nej vychádzali úspešní absolventi, o ktorých je záujem, a tiež dosahujú úspechy aj vo vlastnom podnikaní. A keďže o absolventov Paneurópskej vysokej školy je záujem, investícia do štúdia sa Vám isto vráti. Investícia do vzdelania je pre mňa jednou z najlepších investícií. Pozrite si absolventov právapsychológiemasmédií alebo informatiky! 

Vyučujúci z praxe 

Paneurópska vysoká škola Vám v prvom rade ponúka kompetentnosť. Pedagógovia, ktorí na tejto súkromnej škole učia, sú odborníci z praxe, významní teoretici a autori odborných publikácií. Neučia teda len to, čo sa dočítali v knihách, ale obohatia výučbu aj o nespočetne veľa príkladov zo svojej profesie. To oceňujem najmä s odstupom času, nakoľko na príklady z praxe sa mi naviazali teoretické poznatky. Vďaka tomu, že naši pedagógovia nie sú len pedagógovia, počas štúdia nás zobrali na exkurzie do ich pracovísk, ako napríklad do Slovenského rozhlasu či Bratislavskej televízie.  

Moderné vybavenie 

Paneurópska vysoká škola sa nepochybne môže pýšiť modernými a príjemnými priestormi, ktoré ma očarili hneď na prvý pohľad! Na DOD som zavítala aj do mediálneho centra, kde sa nachádzajú štúdia a ateliéry, takže ak Vás zaujímajú média, táto súkromná vysoká škola Vám dopraje to najlepšie.  

Perfektné priestory zažijete aj na ostatných fakultách PEVŠSimulované súdne spory si na Fakulte práva vyskúšate v súdnej sienipsychodiagnostickú knižnicu ponúka Fakulta psychológie a moderné IT laboratória sužijete pri štúdiu informatiky. A čo ma dôkladne pripravuje na skúšky? Kvalitná literatúra z Akademickej knižnice.  

Partnerské firmy ponúkajú stáž študentom PEVŠ 

Často sa stretávam s požiadavkou zo strany zamestnávateľov, ktorí od absolventov vysokých škôl vyžadujú prax. Na verejnej škole je však náročnejšie skĺbiť školu s prácou, taktiež Vám škola nie vždy vie pomôcť s vybavením stáže. Paneurópska vysoká škola si potrebu praxe uvedomuje a vďaka partnerským firmám máme možnosť stážovať počas štúdia. Na Fakulte masmédií môžeme využiť spoluprácu PEVŠ s Markízou či TA3, a vyskúšať si tak v praxi to, čo sa na prednáškach učíme. Partnerské firmy majú aj ostatné fakulty. Patrí sem napríklad Slovenský futbalový zväz, IBM, NARKS či News and Media Holding. Ak teda máte o prax záujem, nemusíte sa báť, že si žiadnu nenájdete. Paneurouni – súkromná vysoká škola Vám s praxou pomôže.  

Štúdium vzahraničí 

Nemusíte študovať len na Slovensku. Naša súkromná vysoká škola Vám ponúka aj program Erasmus+, v rámci ktorého spolupracuje PEVŠ s viac ako 60 inštitúciami takmer v každej európskej krajine.  

Deň otvorených dverí 

Paneurópska vysoká škola je naším druhým domovom. Obľúbili sme si pedagógov, s administratívou nám pomáhajú skvelé referentky na Študijných oddeleniach, a vďaka spoluprácam si môžeme v praxi vyskúšať to, čo študujeme. Moji spolužiaci Vám môžu pomôcť rozhodnúť sa aj na Dni otvorených dverí. Nemusíš však nikam chodiť, PEVŠ chápe aktuálnu situáciu, a tak si pre Vás pripravila ONLINE DODAk máte ešte nejaké pochybnosti, neváhajte sa DOD zúčastniť!  

Staňte sa aj Vy študentmi najlepšej súkromnej školy na Slovensku! Podajte si prihlášku na Paneurópsku vysokú školu! 

Exkurzia v Bratislavskej televízií

Popis 

Študenti sa v maturitnom ročníku rozhodujú medzi verejnými a súkromnými vysokými školami. Paneurópska vysoká škola má tie najlepšie hodnotenia. Študovať môžete masmédiaprávoekonómiupsychológiu či informatiku. V rámci štúdia máte možnosť stážovať v partnerských firmách, a školné si dokážete zaplatiť vďaka možnostiam, ktoré PEVŠ ponúka. 

Autor: Šarudiová Erika 

<<< Späť