Blog

Staň sa psychológom! Študuj psychológiu na Paneurópskej vysokej škole

psycholog

Povolanie psychológa je aj v našich končinách čoraz atraktívnejšie. Toto lukratívne a dobre platené zamestnanie môže vykonávať len osoba s vysokoškolským vzdelaním. Na našej Fakulte psychológie ponúkame zaujímavé odbory na bakalárskom, ale aj magisterskom a doktorandskom stupni štúdia.

Prijímame bez prijímacích skúšok. Prihlášky na všetky fakulty je možné podať do: 31.5.2024. 

Podať online prihlášku ihneď

Bakalárske štúdium psychológie

Bakalárske štúdium psychológie pripraví absolventa na budúce vyhľadávané povolanie psychológa, poskytne mu teoretické, ale aj praktické zručnosti a otvorí bránu k ďalším stupňom štúdia.

Magisterský a doktorandský stupeň

Po úspešnom zvládnutí bakalárskeho štúdia vás čaká magisterské a (a pre ambicióznych študentov aj doktorandské) štúdium psychológie, na ktorom je možné študovať aj školskú a pracovnú psychológiu. Samozrejmosťou je aj možnosť absolvovania takzvaného rigorózneho konania.

 

Online prihláška na štúdium psychológie

 

Denné aj externé štúdium psychológie

Na našej katedre psychológie pravidelne otvárame študijné programy v dennej, ale aj v externej forme pre študentov, ktorí majú z dôvodu nedostatku času popri zamestnaní záujem o diaľkové štúdium. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom podania prihlášky alebo iných aspektov štúdia psychológie, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Tešíme sa na vás v najbližšom akademickom roku.

Prečítajte si viac o živote a štúdiu na Fakulte psychológie na našom webe, ale aj prostredníctvom blogových článkov, ktoré vám umožnia nahliadnuť do štúdia psychológie očami našich študentov aj zamestnancov.

 

Študuj psychológiu na PEVŠ

 

<<< Späť